024 - 642 08 48 info@gerritsbv.nl

Reparatie

Montage Gerrits BV – Sinds 1985

Onderhoud – Spoedreparatie

Magazijnstellingen zijn erop berekend om verticale lasten te dragen, niet om horizontale krachten te weerstaan. Wanneer een heftruckchauffeur die bij het plaatsen van een pallet of bij het manoeuvreren in een stellinggang met zijn heftruck een ligger of staander raakt, veroorzaakt dat al snel schade aan de magazijnstelling. Dit kan betekenen dat het draagvermogen met tientallen procenten afneemt. Snelle actie is dan nodig om te voorkomen dat de complete stelling het begeeft. Net als bij een ketting geldt ook dat een stelling zo sterk is als de zwakste schakel.

Om ongevallen met beschadigde magazijnstellingen te voorkomen, is het noodzakelijk dat elke schade aan een stelling zo snel mogelijk bekend is. Daarom is het belangrijk dat heftruckchauffeurs hun veroorzaakte schades ook melden. Het is zaak direct te focussen op het voorkomen van nog meer schade of zelfs lichamelijk letsel.
Beschadigde onderdelen moeten zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen.
Montagebedrijf J. Th. Gerrits BV kan voor u de benodigde materialen verzorgen en voor u deze reparaties uitvoeren.

Correctief onderhoud

Aan de hand van het door onze inspecteur opgenomen schaderapport de reparaties uitvoeren. Natuurlijk kunnen we ook de reparaties uitvoeren op basis van een keuringsrapport van de leverancier.

Montagebedrijf J. Th. Gerrits BV kan voor u de benodigde materialen verzorgen en voor u deze reparaties uitvoeren.

Waarom is de veiligheid binnen een magazijn zo belangrijk?

Als ondernemer wil je dat de veiligheid binnen het magazijn goed geregeld is! Veiligheid in een magazijn is van cruciaal belang. Magazijnen zijn dynamische werkomgevingen waarin dagelijks diverse dingen gebeuren, zoals het ontvangen, opslaan, verplaatsen en verzenden van goederen.

Hier zijn enkele redenen waarom veiligheid in een magazijn ontzettend belangrijk is:

  1. Bescherming van personeel: het waarborgen van de veiligheid van het personeel staat uiteraard op 1. Het waarborgen van de veiligheid in een magazijn is essentieel om de gezondheid en welzijn van het personeel te waarborgen. Een veilige werkomgeving minimaliseert het risico op letsel.
  2. Verlaging van arbeidsongevallen: een veilig magazijn vermindert het aantal arbeidsongevallen in het magazijn.
  3. Efficiëntie en productiviteit: een veilig magazijn draagt bij aan een efficiënte werkomgeving. Medewerkers kunnen met meer vertrouwen en focus werken als ze zich bewust zijn van de veiligheidsmaatregelen.
  4. Bescherming van eigendommen: magazijnen bevatten vaak waardevolle voorraden en apparatuur. Door veiligheidsprocedures te handhaven, kunnen bedrijven de kans op schade aan eigendommen aanzienlijk verminderen. Dit draagt bij aan kostenbesparingen en behoud van bedrijfsmiddelen.
  5. Voldoen aan de regelgeving: uiteraard ook niet onbelangrijk, het voldoen aan de wet- en regelgeving. Het niet naleven van regelgeving kan leiden tot boetes, het naleven van de veiligheidsnormen zorgt ervoor dat dit voorkomen wordt.
  6. Verbetering van het imago van het bedrijf: een bedrijf dat aantoonbaar investeert in de veiligheid van het personeel creëert een positief imago. Klanten, werknemers en zakelijke partners geven de voorkeur aan samenwerking met bedrijven die een sterke toewijding aan de veiligheid van het personeel tonen.

Investeren in de veiligheid is niet alleen een verplichting naar de werknemers toe, maar ook een investering in duurzaamheid en efficiëntie van het bedrijf. Creëer een veilige werkomgeving die bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur en succes op de lange termijn!

Maak een afspraak voor een magazijninspectie

Onze adviseurs staan voor uw klaar!

 

Bel naar

  • 024 - 642 08 48

Ma t/m vr: 08.30 – 17.30u

Mail naar

Bel naar

  • Wijchen

Edisonstraat 22a – 6604 BV