024 - 642 08 48 info@gerritsbv.nl

Reparatie

Montage Gerrits BV – Sinds 1985

Gebruikte stellingen

Palletstelling

Inrijstelling

Draagarmstelling

Grootvakstelling

Druk met de vervanging van uw magazijninrichting?

Bezig met het vervangen van uw huidige magazijninrichting en nog geen idee wat u met de oude magazijnstellingen gaat doen? Wij kopen gebruikte magazijnstellingen in zoals: palletstellingen, inrijstellingen en uiteraard nog veel meer ook demonteren wij de stellingen voor u. Dit bespaart u een hoop tijd en geld!

De voordelen van gebruikte stellingen

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om gebruikte stellingen in een magazijn te gebruiken in plaats van nieuwe. Wij zetten graag enkele mogelijkheden voor u op een rij:

Kostenbesparing: Gebruikte stellingen zijn over het algemeen goedkopen dan nieuwe. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor startende bedrijven of voor bedrijven met een wat kleiner budget voor de magazijninrichting.

Direct beschikbaar: De stellingen zijn vaak direct beschikbaar omdat deze al geproduceerd zijn. Hierdoor is het mogelijk om de stellingen snel op te zetten zonder de soms lange wachttijden.

Duurzaamheid: Door als bedrijf te kiezen voor gebruikte stellingen draagt u bij aan duurzaamheid, u vermijdt het onnodige productie- en materiaalgebruik. Een absolute trend, die ook wij steeds vaker terug zien komen: milieubewust ondernemen.

Snellere Return on Investment: Doordat de investering lager is bij gebruikte stellingen is de tijd die nodig is om de investering terug te verdienen korter in vergelijking met nieuwe stellingen.

Omdat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan, controleren we de stellingen uiteraard altijd op schade en deuken. Het wordt zorgvuldig nagekeken en gesorteerd op bruikbaarheid, wij verkopen alleen stellingen die gebruikt kunnen worden.

Mocht u vragen hebben, bent u op zoek naar een gebruikte stelling of wilt u graag een prijs ontvangen neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder!

10 + 10 =

Maak een afspraak voor een magazijninspectie

Onze adviseurs staan voor uw klaar!

 

Bel naar

  • 024 - 642 08 48

Ma t/m vr: 08.30 – 17.30u

Mail naar

Bel naar

  • Wijchen

Edisonstraat 22a – 6604 BV