024 - 642 08 48 info@gerritsbv.nl

Over ons

Montage Gerrits BV – Sinds 1985

Montagebedrijf J. Th. Gerrits BV is inmiddels een bekende naam in de wereld van de montage van magazijninrichtingen.

Wij zijn gestart in 1985. Onze directeur en oprichter, dhr. J. Th. Gerrits heeft daarvoor 3 jaar als monteur in loondienst gewerkt. In deze periode werd de basis gelegd voor de kwaliteit die hij als zelfstandig ondernemer wenst te leveren.

Goede kennis van materialen en technieken, gedrevenheid, veiligheid en opleiding zijn de ingrediënten voor het succes van onze onderneming.

Graag willen wij u kennis laten maken met ons vakmanschap, onze werkzaamheden en uiteraard; onze uitstekende service.

 

Waarom Montage Gerrits?

  • Alles voor uw magazijn
  • Uit voorraad leverbaar
  • Maatwerk mogelijk
  • Persoonlijk advies
Wij zijn VCA Gecertificeerd:

Benieuwd en op zoek naar meer informatie?

 

 

Waarom kiezen voor montagebedrijf Gerrits?

Montagebedrijf Gerrits is in 1985 opgericht en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een bedrijf wat bekend staat om zijn hoogwaardige montage- en installatiediensten. Het ervaren team van montagebedrijf Gerrits is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief vakmanschap, waardoor er duurzame en betrouwbare oplossingen voor diverse projecten worden geleverd.

Door de klantgerichte benadering, op maat gemaakte oplossingen om aan specifieke wensen te voldoen. Betrouwbaarheid en transparantie staan hoog in het vaandel, wat resulteert in een soepele samenwerking gedurende het project.

De combinatie van vakmanschap, klantgerichtheid, aandacht voor veiligheid en snelheid waarmee geschakeld wordt is montagebedrijf Gerrits een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar de expert op het gebied van een veilig magazijn.

 

 

Onze klanten

Maak een afspraak voor een magazijninspectie

Onze adviseurs staan voor uw klaar!

 

Bel naar

  • 024 - 642 08 48

Ma t/m vr: 08.30 – 17.30u

Mail naar

  • Wijchen

Edisonstraat 22a – 6604 BV