024 - 642 08 48 info@gerritsbv.nl

Inductielijnen

Montage Gerrits BV – Sinds 1985

Een populaire variant op de mechanische geleiding is de inductiegeleiding. Deze werkt met een in de vloer gefreesde sleuf met daarin een stroomvoerende draad.

Wij werken vanaf de tekening, dit wordt vervolgens uitgemeten met de laser. Vervolgens zagen wij met een elektrische zaagmachine en wordt de betonslurry onmiddellijk afgezogen.

Na het verwerken van de betonslurry plaatsen wij de inductiedraad of een extra koord. De draad wordt afgesmeerd met een kwalitatief hoogwaardige 2 componenten kit, in de kleur grijs, zwart of rood.

Als laatste stap meten wij de RIF tags en/of magneten en dichten deze af.

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige kit voelt de vloer vlak aan. Dit zorgt tevens voor een lage storingsgevoeligheid en een hoge operationele betrouwbaarheid van de inductielijnen

Wanneer nodig gebruiken we daarbij een hoogwerker of andere montagehulpmiddelen. Al deze hulpmiddelen kunnen wij zelf verzorgen.
Omdat veilig werken bij ons voorop staat, hebben onze monteurs naast het VCA certificaat ook een heftruck-certificaat en een hoogwerkercertificaat.

Waarom kiezen voor inductielijnen?

Inductielijnen spelen tegenwoordig een belangrijke rol in moderne magazijnen. Hier zijn enkele redenen waarom inductielijnen zo belangrijk zijn voor een efficiënt magazijn:

Geautomatiseerde inductiesystemen zijn vaak een stuk compacter dan de handmatige alternatieven, waardoor er kostbare magazijnruimte efficiënter wordt benut.

Inductielijnen verminderen het risico op fouten, het geautomatiseerde proces zorgt voor een consistente en nauwkeurige verwerking van goederen, waardoor fouten worden geminimaliseerd.

Al met al zijn inductielijnen van onschatbare waarde ze dragen bij aan een efficiënt ingedeeld magazijn, verhogen de nauwkeurigheid en zorgen voor tijdsbesparing.

Het integreren van inductielijnen is dan ook een investering die de algehele prestaties van een magazijn kan versterken.

Ook klaar voor een veilig en efficiënt magazijn? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan! 

 

Maak een afspraak voor een magazijninspectie

Onze adviseurs staan voor uw klaar!

 

Bel naar

  • 024 - 642 08 48

Ma t/m vr: 08.30 - 17.30u

Mail naar

  • Wijchen

Edisonstraat 22a - 6604 BV