Home | Diensten | Veiligheid | Contact

 
 
Onderhoud - Spoedreparatie
Magazijnstellingen zijn erop berekend om verticale lasten te dragen, niet om horizontale krachten te weerstaan. Wanneer een heftruckchauffeur die bij het plaatsen van een pallet of bij het manoeuvreren in een stellinggang met zijn heftruck een ligger of staander raakt, veroorzaakt dat al snel schade aan de magazijnstelling. Dit kan betekenen dat het draagvermogen met tientallen procenten afneemt. Snelle actie is dan nodig om te voorkomen dat de complete stelling het begeeft. Net als bij een ketting geldt ook dat een stelling zo sterk is als de zwakste schakel.

Om ongevallen met beschadigde magazijnstellingen te voorkomen, is het noodzakelijk dat elke schade aan een stelling zo snel mogelijk bekend is. Daarom is het belangrijk dat heftruckchauffeurs hun veroorzaakte schades ook melden. Het is zaak direct te focussen op het voorkomen van nog meer schade of zelfs lichamelijk letsel.

Beschadigde onderdelen moeten zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen.

Montagebedrijf J. Th. Gerrits BV kan voor u de benodigde materialen verzorgen en voor u deze reparaties uitvoeren.

Correctief onderhoud
Aan de hand van het door onze inspecteur opgenomen schaderapport de reparaties uitvoeren. Natuurlijk kunnen we ook de reparaties uitvoeren op basis van een keuringsrapport van de leverancier.

Montagebedrijf J. Th. Gerrits BV kan voor u de benodigde materialen verzorgen en voor u deze reparaties uitvoeren.

Montagebedrijf J. Th. Gerrits BV  
Edisonstraat 22a
6604 BV Wijchen
Tel 024 - 642 08 48
Fax 024 - 642 29 71
Mail info@gerritsbv.nl
 
 
   
Onze diensten:  
 
   
Copyright Montagebedrijf J. Th. Gerrits bv - 2012  

Home | Diensten | Veiligheid | Contact